Besatthet

Ni anar inte vilken jobbig människa vi har på vårt hostel. Det började med att vi var snälla mot honom dag 1 när vi ankom. Sedan lämnade han oss knappt ifred. Vi gick med på att gå ut på drinkar med honom dag 2. BIG FUCKING MISTAKE. 


Han är helt besatt nu. Ordagrant. Han smsar, ringer, står och knackar på vår dörr, står utanför vår dörr, följer efter oss, ropar på oss etc. Olidligt! Kan det bli värre? Tydligen... För han gav oss smycken, gick och köpte en slush till mig när jag sa att jag inte ville prata, lagar mat till oss. 

Det värsta är ändå igår. Då uttryckte han sin "kärlek för mig", han säger att ingen någonsin fått honom och känna som mig, att jag är hans allt, allt han kan tänka på, han kan inte äta, sova eller göra något. Han sa ordagrant att han skulle göra vad som helst för mig och dö för mig. Jag tycker att Johanna och jag har varit övertydliga om ointresset för honom men tydligen inte. Då sitter jag lugnt och förklarar i 30 min att jag inte är intresserad, att vi bara har en vänskap och att han kommer hitta någon. 

Idag? Han fattar nada. Han säger att han ska gifta sig med mig, ta hand om mig och flytta mig till Indien. Han bryr sig inte om att både jag och Johanna säger nej. Till slut blir vi arga och säger ifrån och säger att INGET någonsin kommer ske, inga känslor, vi gillar honom inte osv. Han börjar typ gråta. Ikväll kommer han igen och säger att han är lycklig igen för att vi är där, att vi är kompisar igen och att han älskar mig och ska få mig att älska honom. I fucking 2 h satt jag, Johanna och en fransman och förklarade att något ALDRIG kommer ske. Men han förstår inget. 

Tycker verkligen synd om jäkeln. Han är helt född bakom flötet. Han är som ett barn, orden går in genom ett öra och ut genom det andra. JÄVLIGT skönt att byta boende om 2 dagar. Han blir verkligen förkrossad och jag tror på riktigt på hans känslor och situationen för honom suger men inget blir lättare. 

Jeanette

Men usch vilken jobbig situation, så skönt för er att byta boende :)

LIL BABUSTYLE - Chronic pain warrior

Nej men usch vilken människa! Jag hade fått sån panik av allt det där 😱

Isabella

gud vad jobbigt :/

NICOLE

Fy vad olustigt :O

Amanda Forsman

Men nej vad konstigt :/

Felicia Karlström

Men uscha vad obehagligt!

M I L I N A . S E

Vilken obehaglig människa!!

Fanny Edfast

Vissa människor kan verkligen vara på tok för på!