Dagens

Johanna & jag var på toan i Westfield (en megagalleria). Det var en lång kö och dörren stängdes automatiskt när man tryckte på en knapp.

Jag satte mig ner, utfärdade nr 1 (för intresserade), torkar mig och stället mig för att dra upp trosorna. VAD TROR NI INTE HÄNDER??? Dörren öppnar sig. Utanför står ca 5 personer och stirrar. Snabbt vänder jag mig om jag försöker få upp trosor och hålla för brösten (JA jag hade en byxdress så var så gott som NAKEN). Johanna står och skrattar och ingen vet vad dem ska göra tills vi till sist lyckas trycka på knappen och dörren YTTERST LÅNGSAMT åker igen.

"Givetvis" skulle man dubbelklicka på knappen... Först stänga den sen låsa den. Efter incidenten vek vi oss nästan av skratt. Ren komik ändå.

 
Funny moments - awkward - dagens - funny
ExklusivaMoi

Kul efter ett tag men aaah inte roligt när det precis just hände ;P... också därför jag inte gillar byxdress! Jäkla meck (tycker iaf jag) när man måste till muggen *S* Ta hand om er tjejer, TREVLIG HELG!

Henrik Olsson

Jobbigt läge, men skönt att ni kunde skratta åt det! :P

Sarah

fin bild på dig

Boel

Men neje! Jobbigt!

Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG

Haha, vilken otur! :(

Carolina Thoor

Nämen fy tusan! Det lät verkligen som en mardröm...

Sv; inte det? Du kanske inte ser på så mycket bättre? Den kommer därifrån. Det är som sagt Dannys tolkning utav Freddies låt. Han som är död :)

Zyllah

Det där är verkligen min största mardröm, att dörren ska öppnas när jag är där inne. Haha, det blir i alla fall ett roligt minne. <3

Celine

Haha men gud vad hemskt!

Pauline Hurtig

ååååh neeej

Mimmi

Älskar bilden!