Löv travel

Life in Gdansk is good. Vi äter gott, fikar mycket och festar varje natt. Festlivet är mycket bättre i Sopot än i Gdansk.

Igår gick vi upp bakis, efter 4 h sömn och ingen frukost för att vindsurfa i 2 h. SÅ SVÅRT!! Men roligt! Måste köra igen så att det går bättre... Sedan hängde vi i Sopot hela dagen. Nu längtar jag efter massage, vi har bokat tid 13 idag.

 

A new day, a new life

Well, det kan diskuteras. Men en ny stad. Vi bor på ett fint hotell lite utanför Gdansk direkt på stranden.

Proppmätta efter en god hotellfrukost ska vi nu bege oss in mot Gdansk för lite sightseeing sen blir det party party i Sopot (där se bästa klubbarna skulle vara tydligen) 🎉✨👏

Krakow - gdansk - hotel - mojito - party - poland - polen - sopot

Whats up Krakow?

Efter en lång (5 h) och tröttsam tågresa har vi äntligen anlänt till Gdansk. Ack så skönt! Nu ligger jag här med nymanikerade naglar, proppmätt efter ALL (!) mat från idag (& some drinks) och fortfarande lite rädd efter skräckhuset "Lost Souls Alley". Det var som en blandning av Escape Rooms och Spökhuset på grönan, fast mycket bättre.

Mina två dagar i Krakow var bra! Det enda man kunde önskat sig var lite mer sol...

Igår var vi och åt, besökte slottet, kända torget, judiska gettot, gamla stan m.m. På kvällen gick vi GIVETVIS ;) ut på klubb. Inte en utan cirka 5-6 st? Sooo nice!! Och olika barer.

Getting our nails done at "seemi nails" in Krakow
Pancake Breakfast at cafe Fitagain
Fitagain - clubs - gdansk - klubbar - krakow - lost Souls alley - old town - resa - tips - travel