Kiwi Experience Tour NZ

Så jag tänkte berätta lite om Kiwi-bussarna, då det var på detta sätt Johanna & jag tog oss runt då vi inte har körkort. Resan har varit galet rolig! Vi var i NZ 25 dagar och gjorde norra samt södra ön. Går att göra på mindre också men rekommenderar egentligen +25 dagar.


Vi köpte Cheepdog och la till Bay of Islands. Man behöver i princip inte göra mycket alls i förväg! De garanterar boende på alla ställen för minimum nätterna man stannar (lätt att lägga till) på specifika hostel (lite dyrare än standard (28-35 NZ dollar) men fräscha!) 


På bussen går chauffören (vi hade James nästan hela) genom allt. Man kan när som helst stanna på en plats för att göra mer saker, aktiviteter eller hikes. Passet är nämligen giltigt i ett helt år. Men så fort man gjort en sträcka mellan två platser har man gjort den. 


Kiwi har även fullt av aktiviteter på samtliga platser, action, adrenalin och vackra vyer. De har extrapriser och redovisar de bra. Tro mig det är JÄVLIGT svårt att stå emot då allt i princip är once in a lifetime experiences. Ladda upp med fullt av cash guys! Ni är på andra sidan jordklotet, kommer inte åka till NZ stup i kvarten och kommer vilja göra mycket. Believe me. Men det finns gratissaker på samtliga ställen (hikes).

Help - Hur går det till - Kiwi - auckland - bil - buss - help - hjälp - kiwi experience - new Zealand - nya zeeland - nz - ta sig runt - tips - tour - travel
Carro

Härligt tips :)

Heléna

Förstår att det är lockande att göra så mycket som möjligt när man ändå är där och har möjligheten :D Kram <3

Bella

Sista bilden är så härlig!

Anita

Men åh, så fint

MartinaOlsson

sv; men visst är dom! :)

TereseFlint

Så vackert helt galet!

sv: Tack så mycket fina du!
Kramis

Freja

Så härligt! Vill gärna åka dit :)

Therese

Sista bilden är verkligen jätte fin :D

jessy

Men va häftigt :D

Alice

Vilket informativt och bra inlägg, detta ska jag komma ihåg om jag åker dit! :)

Days by Johanna

Så härligt :)

Tuva Björnwall

Så härliga bilder!!

Gabriella

Åh så bra!!

NICOLE

Så häftigt och fint :D

Linnéa

Så härliga bilder <3

Linda

Åh grymt precis som våra Rosa bussarna;)
Svar: Ja hihi, känns underbart att vi äntligen tog beslutet att skaffa en hund till. Texas är ju trots allt 12 år och vi kan inte tänka oss att leva utan hund!

Amanda Forsman

Vad häftigt det ser ut :)

MALIN

Det ser helt magiskt och vackert ut! Kram

Sara Ekman

Grymt :D

Kattis

Vilket äventyr det låter som och smidigt dessutom!😀

Lorissa Lovebomb

Det verkar ju helt vansinnigt roligt :D :D

Johanna Utterberg

Älskar deras smarta system med transport och äventyrs-grejer så man kan få uppleva så mycket! :)

Linda

wow magiskt!

LIL' BABUSTYLE - Chronic pain warrior

Åh vad jag vill göra en sån där resa! Så häftigt och sån upplevelse!


God morgon! Vill​​e bara kika in och berätta att vinnarna av Veckans Blogg ligger uppe nu och denna gången blev det en extra vinnare. Du kan nu kika in och se vilka som vann. Jag vill också tacka för att du deltog! En ny omgång kommer upp ikväll och du är välkommen att delta igen oavsett om du vann den här gången eller inte. :)

Direktlänk till vinnarna: http://nouw.com/lilbabustyle/vinnarna-i-veckans-blogg-4-29226073​​

Nemo

Hej hoppas din vecka har varit bra. Jag har kört igång en ny veckans blogg tävling, där jag kommer dra en vinnare i mitten på nästa vecka. Gå gärna in och kika, delta gärna. Kram Nemo