Saké - The Rocks

Den första februari fyllde Dan år, som jag tidigare nämnt. Vilket resulterade i att vi gick ut och åt japanskt. Ack vilket trevligt ställe vi hamnade på!! Top notch indeed. 


Vi tog scampi misu-soppa till förrätt (vet att man inte ska äta scampi men men...), delade på tre varmrätter (Tuna ceviche, New style sashimi (salmon, snapper & scallop in truffle) and White Soy Snapper) och en magisk efterätt.

Efterrätten kallades "White chocolate & liquid nitrogen dragon egg"- ett vitt chokladägg fylld med mandarin- & ingefärsmousse, almond & saltad caramel.

Pricken över i var när hela ägget började rycka och jag fick "äran" att slå till det så att det sprack, haha.


Beautiful - Cozy - Expensive - Food - Good - Nice - Restaurant - Saké - Sushi - The rocks - sydney
Alice

Åh, så nice ju! Efterrätten lät ju jättegod! :D

Sara

Låter inte helt fel

Matilda Berlin

Men asså guuu vad gott! MUMS MUMS MUMS =)

Alice Malmström

Åh vad mysigt, härliga bilder!
sv: Ja det är såååå roligt!
Kram och glad påsk! <3

Anonym

Åh vad gott och mysigt det ser ut!

The Queens Diary

Så gott :D

Moa Kandelin

Åh så mysigt :)

Flisan

Mysigt och mumsigt haha :D

Erika

Så gott allting lät :)