It's a new day, a new life.

Okej, det är en aning överdriven rubrik. Men den är inte helt ute och cyklar. 
 
Jag ska nämligen börja ta tag i min hälsa lite mer. Äta nyttigare, ta tag i träning igen o.s.v. Har ju faktiskt varit enormt tränings- & hälsointresserad tidigare. Nästintill för mycket... 
 
Min plan är inte att köra stenhårt eller superstrikt. Snarare att skippa massa rött kött, äta relativt vegitariskt, mycket frukt & grönt, inga onyttiga fetter, dra ner på socker och alkohol. Vet från tidigare erfarenheter att man mår sååå mycket bättre av en hälsosammare livsstil, fysiskt som psykiskt.
 
Allt är möjligt med lite vilja.
 

En helt okej dag. Helt okej.

Min dag kunde varit bättre, men den kunde absolut varit sämre likaså. Vaknade upp med halsont, snuva och UVI. Toppen. Skulle egentligen vara frisk när jag började min penicillinkur men orkar inte gå runt med min mage längre som i princip blir värre för var dag som går...

Gjort en stöldanmälan på min mobil, japp den blev stulen i fredags, köpt en ny mobil idag, så budgeten är PAJ som fan nu. Min mobil gick ju sönder i Adelaide så köpte ju en ny för ENBART 3 månader sedan, snyft! 

Mått piss hela dagen tack vare min medicin. Har ingen aptit och är illamående ungefär 24/7 redan och gissa bieffekter av medicinen, hmm undrar om det bland annat kan vara illamående och aptitförlust...? Kaka på kaka :)

Men jag är trots i Australien, var på bio idag med Johanna och såg "Split", bor trevligt, har familj och vänner som bryr sig, kommer bli bra etc etc. I-landsproblem kallas det. 

Lite bilder på Bondi Beach & Bondi Icebergs i brist på annat...

 
bondi - bondi beach - bondi icebergs - illamående - iphone - köpt ny mobil - magbakterie - parasit - sjuk