The squad

Vi har haft otroligt många roliga nätter ute med The Squad, så att säga. Vi blev en söt liten klick människor haha. 
Första "utgången", River Valley. En lodge mitt ute i ingenstans bredvid en flod. Inget wi-fi, ingen teckning. Alla på bussen hamnade vid baren. 

Därefter kom Wellington! Nya Zeelands huvudstad. Tyvärr var vi bara där en natt. Vi hängde på Base baren halva kvällen (bra drag) och andra halvan på en strippklubb lol. 

Här kom Swedish soldiers, Steve/Stefanos, några andra svenskar, Benji, irish in i bilden. 

Sedan hade vi "S"- party i Lake Mahiapua. Johanna & jag var "swedes", Ajesh- Señior Pablo Escaban, Vincent- soccer player, George- swede, Jack- vette fan?? 

I Franz Josef var det givetvis utgång igen. Två kvällar i rad. Första kvällen blev vi dock utslängda från klubben vid cirka 8pm. Rekord? Men det var pga av en idiot servitris som ansåg att vi hade uppfört oss olämpligt, ska inte gå in på detalj.

Sist men inte minst, festandets mittpunkt, Queenstown! 5 nätter. 4 bakfulla morgnar. Livet är inte lätt ;) Dock är de väldigt strikta med hur påverkad man är här.... Alltså riktigt petiga. Minns en kväll när jag var rätt dragen och vakterna skulle slänga ut mig, Johanna & jag stod och argumenterade för att jag inte var för full. Dagen efter ser jag en video på hur dragen jag är. Hahaha... 

Fest 7 dagar i veckan i Queenstown iaf. Vi var på cirka 5 barer/klubbar per kväll då allt ligger så nära. Loco och World Bar är grymma varje kväll. Vinnies, Bungalow osv är bättre fredagar & lördagar. 

Bars - Help - New Zealand - Queenstown - base - clubs - fest - loco - nightlife - nomads - nya zeeland - party - tips - where to go - world bar
Pauline Hurtig

vad roligt :)

Hanna

Låter roligt!