Today's outfit

Jag har länge varit i valet och kvalet angående UNI. Ända fram till andra året i gymnasiet var jag fast besluten om att börja studera direkt efter gymnasiet. Andra året blev jag skoltrött = 9 månaders resa som ny genomförs.

 
Sedan dess har jag känt att jag varken vill det ena eller det andra. Jag har relativt mycket arbetserfarenhet för min ålder och något jag insett är att jag inte vill jobba med dessa jobb hela livet. Jag vet att jag kommer börja plugga och därför skulle det vara som att pausa mitt liv. Samtidigt har jag känt att jag inte är säker på om jag vill binda upp mig för flera års studier igen.
 
För några dagar sedan ansökte jag om UNI, så till hösten kommer jag börja plugga på Uppsala. Inte förens efter jag skickat in ansökan har jag börjat se fram emot det. Skaffa ett eget ställe, stadga mitt liv igen efter allt resande, testa på något nytt, nya kompisar osv. Hört att Uppsala ska vara GRYMT! 
 
Har varit så förvirrad om jag skulle plugga i Sverige elr utomlands, i Stockholm eller annan ort, vilken linje, studentliv, studentlån osv osv... Det känns skönt att ha bestämt sig.
 
 
 
Yohanna af Skovde

Även om det såklart är roligt att ha massa att välja på så förstår jag att det är skönt med en plan! :)

Gabriella

Såå snyggt!!

Moa Kandelin

Vad fint!

Linda

Kul för dig! Vet dock inte vad UNI står för,hehe.
Svar:HIhi eller hur mycket jobb o förberedelser men det var det värt!

Tilda Barkselius

Åh vad kul att du ska plugga i Uppsala!

ExklusivaMoi

GRATTIIIIS till ditt beslut. Både Lund och Uppsala är grymma studentstäder... inget för mig dock men från både farsans å farbrors minnen fr. deras tid i Lund samt min barndomsvänninas tid nu i Uppsala så har de 3 bara massa gott om detta =)

Amanda Forsman

Hoppas du får en bra vecka!

NICOLE

Visst är det skönt när beslutet väl är taget! Håller tummarna att det blir bra , och är nyfiken på utbildning :)

Lorissa Lovebomb

SÅÅÅÅ skönt, grattis!! Jag studerade direkt efter gymnasiet, vilket var det bästa val jag nåååågonsin gjort!

Alice

Skönt att du bestämt dig, kommer säkert att bli jättebra! :)

M

Galet snyggt!!