Långdistansförhållande

Det är inte det lättaste att vara på andra sidan jordklotet från personen du älskar.

Kan ärligt säga (hoppas jag inte sårar någon?) att Dennis är den enda personen jag saknar från hemmaplan. Det var ingen lätt match att åka ifrån honom men den här resan har Johanna och jag planerat i ca 1,5 år. Dennis och jag träffades på sätt och vis tack vare den! Hade antagligen inte jobbat på Taco Bar annars.

Långdistansförhållande var egentligen inget jag ville ha. Ända sedan Johanna och jag börjat planera resan var vi båda fast beslutna om att bägge vara singlar, vi lovade till och med varandra det.

När jag började träffa Dennis tänkte jag först inte ens på långdistans, jag var fastgrodd i Johannas och mina löften. Men ju mer vi umgicks desto mindre ville jag lämna honom. MEN 8 MÅNADER UTAN ATT SES?!?!?!

Egentligen tror jag inte ens på långdistansförhållande. Känns som att det bara kan sluta med att en part blir sårad på ett eller annat sätt. Men när tiden kom var jag INTE redo att säga "hejdå" till Dennis... Väl här nere likaså. När Dennis verkligen började planera för att komma ner och hälsa på väcktes hopp inom mig och nu är jag 100 % säker på att jag väljer honom alla dagar i veckan. Och jag vet att det är ömsesidigt. Jag menar han tänker åka runt HELA JORDEN FÖR MIG!!

Jag tror på att man varje dag i ett förhållande gör ett aktivt val. Du väljer inte att vara med en person en gång. Varje dag väljer du att fortsätta att vara med den personen och anser att den är värd mer än övriga du kan "skramla fram" och jag gör ett aktivt val att hålla mig till Dennis.

 
Vem hade dessutom kunnat ana att min mamma kunde de bra råd när det kommer till killar etc? Inte jag förr, men hon kan verkligen få en att öppna ögonen ibland. Hon tyckte jag var FÅNIG som oroade mig över sådant här. Hon sa att det finns männsikor som är borta i månader, halvår och år från sina respektive, familjer och barn. Och att jag grubblar för mycket haha... Wake up call!
MALIN

Distansförhållande är aldrig lätt, men med rätt person så får man det att fungera! Kram

Beatrice

Distansförhållande är så jobbigt men samtidigt så skönt, att kunna sakna varann, att ha något att längta till, så det är så värt de!

Kashayas

Distansförhållanden kan vara jobbigt men kul att han kommer och hälsar på

Kashayas

Distansförhållanden kan vara jobbigt men kul att han kommer och hälsar på

my

Låter verkligen som ni kommer lösa det på ett bra sätt! :)

Carolina Thoor

Jag förstår verkligen vad du menar. Nu har jag inte riktigt haft samma problem, men med min första riktiga pojkvän hade jag ett långdistansförhållande. Han bor i Sundsvall och jag i Stockholm. Och ingen av oss hade råd eller tid att ta sig hur ofta som helst till varandra. Det var inte det som gjorde att vi gjorde slut, andra skäl, men det var verkligen olidligt. Men du verkar ha hittat ett underbart kap och jag hoppas verkligen att ni kommer att klara detta! :)

Sv; jaså? Ja, den serien är hur underbar som helst! :)

Jeanette

Vilket fint inlägg :) Distansförhållande skulle typ vara min största skräck, jag skulle verkligen inte klara av att inte träffa personen jag var tillsammans med. Tycker dock det är så galet coolt och häftigt när folk klarar av det :)

Beatrice Jakobsson - Fotograf

Det är aldrig kul med distansförhållande, sjukt jobbigt! Men ni kommer klara det, tiden kommer springa iväg! <3

Sanya

Jag har aldrig haft ett långdistansförhållande men jag känner att är båda villiga att kämpa för att få det att fungera samt att kommunicera massor så tror jag absolut det kan funka! Äkta kärlek överlever det mesta <3