The tattoo

Om ni har följt bloggen i Australien vet ni att Johanna & jag skaffade tatueringar i Adelaide. Något jag funderat länge på men ändå skedde relativt spontant. 


Min familj har aldrig varit ett fan av tatueringar, ärligt talat "baktalat" dem. Så jah utelämnade faktumet att jag tatuerade mig. Nu ca 8 månader efter tatueringen blev gjord är det inget jag lyfter ett ögonbryn över. 

Dagen efter att jag kommit hem stod jag och bytte om i köket, och min mamma ser tatueringen. Haha. De var inte nöjda, men det är inget de bryr sig alltför mycket om då mitt liv är mitt. 

Ida Lindborg ♡

Så fint!:)

Amanda Forsman

Åh vad fin!

Ida

Så fin! :)

Annelie

Roligt med en annorlunda tatuering, den var jättefin.
Jag har 8 styckena,,, ett par av de har även min mamma sagt att de var lite väl onödigt stora.
Jaja, det tycker DU och jag tycker om de... sen inget mer snack om den saken.

Ha en finfin vecka... // Annelie

Josäfin Andersson

Sååå snygg tatuering tho!! Själv älskar jag dem, men familjen är väl lite lika din haha :D

sarah

åh fin tatuering =)

Yasmine

åååh, big like på den!! =D

Yasmine

Mina föräldrar o släkt är väl inte så stora fans av tatueringar.. ingen av dom har en, förutom min syrra, som har 3 stycken....
Jag vill hemskt gärna ha nån eller några mindre men jag vill ha några som betyder nåt för mig och inte bara "blaj"/några random liksom... fast samtidigt behöver ju egentligen inte själva motivet vara det som betyder något. Det kan ju likaväl vara själva tillfället då man skaffade en viss tatuering eller tillsammans med nån speciell som gör att den betyder nåt meningsfullt för en =)