Att resa ensam

Att resa ensam kan vara en stor grej för många. Det är inte vanligt att boka en vecka i Spanien ensam. Men tro det eller ej, borta  i Australien trakterna finns det antagligen fler ensamvargar än tvärtom. 


Funderar du på att dra ut och resa ensam? Kör!!! Träffat så många som rest ensam, ingen har ångrat sig. Det är svårare att inte hitta kompisar än tvärtom då så många reser ensamma. Man lär sig mycket om sig själv och utvecklas på "ett annat plan" (?) skulle jag säga. 

När jag var yngre hade jag "svårt" att vara ensam. Försökte fylla ut mina dagar så mycket som möjligt. Skulle jag på stan ville jag helst vara med någon och skulle aldrig kunna ta en fika ensam. Nu älskar jag att vara ensam, ta en promenad, fika eller vad som helst. Kvalitetstid med sig själv helt enkelt. Att resa ensam är 2.0, inte anpassa sig efter någon och verkligen lära känna sig själv.

Man kommer utanför sin trygghetszon på ett annat sätt. Missförstå mig inte jag skulle inte byta ut tiden Johanna & jag reste ensam för en sekund, vi har haft en otroligt grym tid! Dock har jag fått mersmak för att resa ensam nu!


Dessa otroliga bilder kommer ifrån Bodrum, Turkiet. Otroligt ställe! En av mina favoritrosor med familjen må jag säga.

Tove

Låter så spännande!

Bella

Att resa ensam verkar vara en otrolig upplevelse!

Amanda

Super bra inlägg funderar faktiskt på att göra det!

Days by Johanna

Kan verkligen tänka mig det är personutvecklande och åka själv. Tror man upplever och ser mer om man åker själv, då kan man göra det man vill och inte anpassa sig efter vad den eller den vill.

Flisan

Härliga bilder :D

Cindy

Ååh bra innlegg! Har ofte ville reise, men har liksom ikke turt..

Netti Starby

Intressant läsning! :-D Kramis

Julia Svensson

Såå fina bilder!

Amanda CL

Jag vet en del som reser ensamna men jag skulle aldrig våga det tror jag. Eller jo om det var en organiserad resa där jag inte åkte med någon vän, men aldrig helt själv

Fina foton!

Carro

Så härligt att du är så trygg med att resa ensam och underbara bilder :)

elin

Härliga bilder!<3

Ajli Müller

Jag har aldrig rest ensam, men går gärna ensam på restaurang eller bio :D